• +31(0)645434778
  • info@fipplan.nl

Afgeronde Projecten

Afgeronde Projecten

Projectleider van een project bij de Duitse VVT organisatie ‘Evangelische Johanneswerke’. Hier samen met de organisatie, in opdracht van ‘Frei ist Frei’ een een centrale flexpool opgezet, het planproces voor de gehele organisatie geoptimaliseerd en gestart met flexrecruitment en capaciteitsmanagement.

Locatiemanager a.i. bij Dagelijks leven via Zorgwerk. Ondersteund op een locatie die nog maar net was gestart en waarbij de opstart niet goed was verlopen. De opdracht: ‘Zorgen voor een stabiele bezetting en creëren van rust voor bewoners, familie en team’ & het inwerken van de nieuw aan te nemen locatiemanager.

Adviseur/projectleider/manager WFM voor VVT organisatie in Goeree Overflakkee. Centraliseren van bestaande decentrale Plan- en Flexorganisaties samen met alle betrokkenen, in intensieve samenwerking met interne projectleider.

Teammanager PG a.i. & Flexmanager a.i. binnen VVT organisatie in het Gooi (1.12.2019 t/m 01.09.2020) + Adviestraject planningsproces (medio 2019)

Fipplan heeft BOSCH | VAN DER MEULEN een aantal maanden (2019) ondersteund in een ziekenhuis in Keulen bij het vergroten en professionaliseren van de al bestaande flexpool.

Bij een VVT organisatie in Rotterdam heeft Fipplan BvFO een aantal maanden (2018/2019) ondersteund bij het schrijven van plannen van aanpak voor het verbeteren van de huidige Flexpools.

Voor een aantal VVT instellingen in de regio Arnhem heeft fipplan een Business Case geschreven voor de opstart van een uitzendbureau (2019).